• Üyelik Başvurusu

Üyelik Başvuru Formu

Excel formatında olan Üyelik Başvurusu Formumuzu doldurarak bize ulaştırmanız gerekmektedir.

Dosyayı kaydetmek için tıklayınız.

Türk Biyokimya Derneği üyelik kriterleri

1) Başvuru formunun  aday ve tanıtıcı üyeler tarafından ıslak imzalı olması,

2) 2 resim

3) 120 TL aşağıdaki hesap numarasına yatırılmasıve dekont kopyasının,başvuru evraklarına eklenerek yazışma adresimize posta ile gonderilmesi (Zarfin uzerine calisma saatlerimiz olan saat 13:00 den sonra teslim edilmesi   ifadenin yazilmasi), Gönderimleriniz için Aras veya Yurt içi kargonun tercih edilmesini rica ediyoruz.

*Odemenizi interaktif olarak bilgisayar veya ATM’lerden yapabilirsiniz. Ancak aciklama kisminin en basina lutfen isminizi yaziniz.

Bilgi almak istediginiz her konuda info@turkbiyokimyadernegi.org.tr adresimize yazabilirsiniz.  0 312 447 0997 arayabilirsiniz.

Derneğimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

TBD Genel Sekreterliği

Dernek Hesap No: