ARAŞTIRMADA VE TIBBİ UYGULAMADA KULLANILAN MOLEKÜLER LABORATUVAR TEKNİKLERİ: UYGULAMALI EĞİTİM KURSU

Türk Biyokimya Derneği (TBD) Moleküler Teknikler Çalışma Grubu’nun düzenlediği “Araştırmada ve Tıbbi Uygulamada Kullanılan Moleküler Laboratuvar Teknikleri: Uygulamalı Eğitim Kursu” başlıklı kurs 10 - 14 Eylül 2018 tarihinde Ankara’da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Sepici Dinçel’in ev sahipliğinde yapılacaktır.
 Kurs kapsamında DNA/RNA izolasyonu, PCR-RTPCR, Gen Klonlama, Western Blot teknikleri teorik ve uygulamalı olarak, veri analizleriyle birlikte işlenecektir. Kursa Atatürk Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi öğretim üyeleri de destek verecektir.
 Kursun hedef kitlesini lisans üstü uzmanlık ve doktora öğrencileri ile araştırmacılar oluşturmaktadır.
 Verimi bir kurs geçirmek dileğiyle....

Konu:Araştırmada ve Tıbbi Uygulamada Kullanılan Moleküler Laboratuvar Teknikleri: Uygulamalı Eğitim Kursu
Haber Eklenme Tarihi:10 Eylül 2018 Pazartesi Yayında geçen süre:6 yıl önce
Yorum Yazmak için tıklayınız