ÖNEMLİ DUYURU: EVOLVİNG MOLECULAR BİOSCİENCE EDUCATİON, FREE ONLİNE EVENT, 27-28 MAY 2021

Değerli meslektaşlarımız,

FEBS Eğitim Komitesi ve İngiltere Biochemical Society’nin ortaklaşa düzenledikleri Evolving molecular bioscience education başlıklı ücretsiz online eğitim çalıştayının programına buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik 27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde online ve FEBS’in Türkiye'deki tek üyesi olan Türk Biyokimya Derneği üyelerine ücretsiz olarak gerçekleşecektir, ancak kayıt gereklidir.

Katılımcıların yine ücretsiz olarak abstrakt gönderebilecekleri bu etkinlikte flash talk yapma imkanı da vardır.

Abstrakt gönderimi için son tarih 15 Nisan 2021, Perşembe’dir.

Sevgilerimizle,

Doğan Yücel

Önemli Duyuru: Evolving Molecular Bioscience Education, Free Online Event, 27-28 May 2021
Konu:Önemli duyuru: Evolving molecular bioscience education, free online event, 27-28 May 2021