PROF. DR. TOMRİS ÖZBEN'İN VEDA MESAJI VE IFCC BAŞKANLIĞI HAKKINDA

 
Değerli Meslektaşlarımız,
 
İki yılı aşkındır EFLM Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Prof. Dr. Tomris Özben Hoca'mız, başkanlık süresini tamamlamış olup iki yıl da eski başkan olarak EFLM yönetim kurulunda görev yapmaya devam edecektir. Tomris Hoca'nın EFLM Başkanlığından ayrılışıyla ilgili paylaştığı veda mesajına ulaşabilirsiniz. Bu veda mesajında hocamızın ne kadar verimli bir başkanlık görevi yürüttüğü açıkça görülmektedir.
 
Sizlerle çok önemli bir bilgiyi daha paylaşmak isteriz: Tomris Hoca'mız, aynı zamanda yaklaşık bir yıl önce yapılan IFCC Başkanlığı seçimlerinde derneğimiz tarafından önerilmiş ve çok büyük bir yüzdeyle ilk turda IFCC Başkanlığına seçilmişti. Tomris Hoca'mız yeni yılla birlikte IFCC Başkanlığı görevini fiilen üstlenecektir. Hocamızın iki yıl sürecek olan bu görevini de başarıyla yürüteceğine, ülkemizi ve derneğimizi başarıyla temsil edeceğine inancımız tamdır. 
 
Cumhuriyet'imizin 100. yıl dönümünde bir kadın bilimci olarak uluslararası ortamda böylesine büyük başarılara imza atan hocamızla gurur duyuyoruz.
 
Saygılarımızla,

Dr. Doğan Yücel 
TBD Başkanı 
Yönetim Kurulu adına

 

Prof. Dr. Tomris Özben'in Veda Mesajı Ve Ifcc Başkanlığı Hakkında
Konu:PROF. DR. TOMRİS ÖZBEN'İN VEDA MESAJI VE IFCC BAŞKANLIĞI HAKKINDA
Haber Eklenme Tarihi:14 Aralık 2023 Perşembe Yayında geçen süre:5 ay önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız