FEBS EĞİTİM KOMİTESİ WEBİNARI

Değerli Meslektaşlarımız,

FEBS Eğitim Komitesinin organize ettiği ve Dernek II. Başkanımız Prof. Dr. Ferhan G. Sağın’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan 2023 yılı Yaz Webinarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Genç ve kıdemli tüm eğitimciler için faydalı olacağını düşündüğümüz bu önemli ve dikkat çekici Webinar da Ermenistan Amerikan Üniversitesinden Brent Anders (Ph.D.) “Yapay Zekayı Öğretme ve Öğrenmeye Entegre Etmenin Önemi” başlıklı sunumu bizlerle paylaşacaktır. 
Ermenistan Amerikan Üniversitesi'nde Kurumsal Araştırma ve Değerlendirme Ofisi ve Öğretme ve Öğrenme Merkezi'nde Direktör olarak çalışmakta olan Brent Anders, eğitim alanında doktorasını çevrimiçi öğrenme, eğitim teknolojisi ve öğretim metodolojileri üzerinde çalışarak tamamlamıştır.  Güncel araştırma alanları eğitimde yapay zeka, öğrenci motivasyonu ve eğitimde mesleki gelişimdir. Yapay zeka hakkındaki "The AI Literacy Imperative: Empowering Instructors & Students” adlı ikinci kitabı, öğrencileri tamamen entegre yapay zeka dünyasında başarılı olabilecek şekilde eğitebilmek için akademideki herkesin yapay zeka okuryazarlığı becerilerini geliştirmesinin önemli bir ihtiyaç olduğuna odaklanmaktadır.

İlgi duyan meslektaşlarımızın katılması dileğiyle…

Webinar Katılım Bilgileri: 

The Importance and Process of Integrating AI into Teaching and Learning-Brent Anders

11 Eylül 2023 Pazartesi, Saat:17.00-18.00

https://us06web.zoom.us/j/81761000157?pwd=WDliendZYis5OXZwS1FNb0hiVjdMZz09

Meeting ID: 817 6100 0157 

Passcode: 419585

Sevgi ve saygılarımızla,

Dr. Doğan Yücel
TBD Başkanı

Yönetim Kurulu adına

 

Febs Eğitim Komitesi Webinarı
Konu:FEBS Eğitim Komitesi Webinarı
Haber Eklenme Tarihi:4 Eylül 2023 Pazartesi Yayında geçen süre:8 ay önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız