Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından 30 Haziran 2021 tarihinde çevrim içi olarak düzenlenen ve derneğimizin de destek verdiği, içlerinde IFCC ve EFLM Başkanlarının ve derneğimizden değerli hocalarımızın konuşmacı olarak bulundukları "Clinical Chemistry and Molecular Diagnostics" ve "Laboratory Management and Quality Control" konulu oturumların yer aldığı sempozyumun bilimsel programı aşağıda verilmektedir.

Sizleri bu zengin programı izlemeye davet ediyoruz.

Programa ulaşmak için tıklayınız.

Sempozyum: Clınıcal Chemıstry And Molecular Dıagnostıcs // Laboratory Management And Qualıty Control
Konu:SEMPOZYUM: CLINICAL CHEMISTRY AND MOLECULAR DIAGNOSTICS // LABORATORY MANAGEMENT AND QUALITY CONTROL
Haber Eklenme Tarihi:15 Haziran 2021 Salı Yayında geçen süre:3 yıl önce